کد خبر: ۱۱۲۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
رییس اداره دامپزشکی شهرستان باوی خبرداد؛

چهار اکیپ دامپزشکی  آماده نظارت برنذورات تاسوعا و عاشورا هستند

چهار اکیپ دامپزشکی  آماده نظارت برنذورات تاسوعا و عاشورا هستند
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان باوی گفت: ۴ اکیپ دامپزشکی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی درسطح شهرستان بصورت رایگان بر ذبح بهداشتی و شرعی دام‌های نذری نظارت خواهندکرد.

شوشان ـ دکتر محمدرضا یاوری، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان باوی با اعلام این خبر افزود: با توجه به وجود عوامل متعدد بیماری زا مشترک بین انسان و دام، لزوم پیشگیری و کنترل این نوع بیماری‌ها از قبیل تب مالت و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ،اکیپ‌های دامپزشکی در روزهای تاسوعا و عاشورا در سطح شهرستان در راستای صیانت از سلامت و بهداشت عمومی شهروندان در قالب اکیپ‌های نظارت شرعی و بهداشتی به صورت ثابت و سیار فعال خواهند بود.
وی تصریح کرد: اداره دامپزشکی شهرستان باوی در همین راستا با سازماندهی و تجهیز  ۴ اکیپ ثابت و سیار متشکل از  ۶ نیروی کارشناس بهداشت گوشت و یک ناظر روحانی ذبح شرعی در ایام تاسوعا و عاشورا از ساعت 6 صبح بر سلامت دام‌های قربانی و معاینه لاشه دام‌های نذری شهروندان ،به صورت رایگان نظارت خواهند داشت.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان باوی با اشاره به فعالیت کشتارگاه‌های دام در روزهای تاسوعا و عاشورا خاطر نشان کرد: در ایام ذکر شده کشتارگاه دام صنعتی باوی جهت ارائه خدمات در خصوص ذبح دام، پوست‌کنی، فرآوری و سایر خدمات به شهروندان به صورت رایگان و تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی آماده است.
دکتر یاوری بر لزوم آگاهی شهروندان در مورد خطر ابتلاء به بیماری‌های مشترک دام و انسان به ویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت یادآور شد : شهروندان برای حفظ سلامتی خود و خانواده ها از ذبح دام در منازل خودداری نموده و ذبح دام خود را در کشتارگاه انجام دهند. اما در صورت کشتار دام درمنازل نسبت به رعایت نکات بهداشت فردی از جمله پوشیدن لباس مناسب، دستکش، چکمه و ماسک هنگام ذبح اقدام کرده و گوشت دام تازه ذبح شده را قبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت و جگر و سایر امعا و احشا را به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری قرار دهند و از مصرف گوشت و جگر خام یا نیم پز جدا خودداری کنند.

نظرات بینندگان